אינצ'ילדה

דרגת קושי:

כמות מצרכים:18

זמן הכנה: 40 דקות

רכיבים

חומרים ל-8 מנות 
8 טורטיות בקוטר 20 ס"מ

לפסטו 
1 צרור כוסברה (או בזיליקום) 
3 שיני שום 
1/3 כוס שמן זית כתית מעולה
50 גרם צנוברים 
50 גרם פרמזן

למלית גבינות
1 גביע קוטג'
150 גרם גבינת צ'דר מגורדת 
1 בצל קצוץ דק
1/2 גביע שמנת חמוצה 
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה 
1/2 כפית פלפל שחור 
מלח

לרוטב
3 כפות שמן זית כתית מעולה
1/2 כוס מים
2 כפות רסק עגבניות 
1/2 פלפל חריף קצוץ דק
כף אבקת צ'ילי 
1/2 כפית אורגנו מיובש 
1/4 כפית כמון טחון 
1 שן שום כתושה 
50 גרם גבינת פרמזן/ צ'דר מגוררת

להגשה 
שמנת חמוצה 
2 כפות כוסברה קצוצה

הוראות הכנה

1 מכינים פסטו: שמים את כל החומרים במעבד מזון ומעבדים עד לקבלת משחה, מעבירים לקערה.

2 מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית אפייה מלבנית 25*20.

3 מערבבים קוטג' עם גבינת צ'דר בצל, שמנת חמוצה, פטרוזיליה ופלפל.

4 מורחים על טורטייה שכבת פסטו ומעל 2 כפות מלית ומגלגלים. מניחים בתבנית, חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.

5 מערבבים את חומרי הרוטב למעט הגבינה, יוצקים על הטורטיות. מפזרים מעל גבינה.

6 אופים 25 דקות ללא כיסוי עד שחם ומבעבע. מקשטים עם שמנת חמוצה וכוסברה. מגישי