בדריג'אני

דרגת קושי:

כמות מצרכים:9

זמן הכנה: 15 דקות

רכיבים

3-4 חצילים בינוניים, קלים ומבריקים 
מלח
שמן קנולה פלוס אומגה 3 לטיגון

למילוי:
2 כוסות אגוזי מלך טחונים
צרור כוסברה קצוצה
3-4 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים
ראש שום שלם, קלוף וכתוש
פלפל אדום חריף קצוץ, לפי הטעם
1/4 כוס חד פעמית חומץ
מלח ופלפל

הוראות הכנה

1 פורסים את החצילים לאורכם לפרוסות דקות יחסית בעובי 0.5 ס"מ, ממליחים ומטגנים עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג.

2 מערבבים יחד את חומרי המילוי.

3 מניחים בקצה כל פרוסת חציל מטוגנת כף מהמילוי ומגלגלים