בראוניז

דרגת קושי:

כמות מצרכים:10

זמן הכנה: 30 דקות

רכיבים

לתבנית מרובעת 20*20:

200 גרם שוקולד מריר

חצי כוס (100 גרם) שמן קוקוס

1 כוס (200 גרם) סוכר

קורט מלח

3 ביצים (או שתי בננות)

1 כוס (140 גרם) קמח לבן

2 כפות קקאו

לקישוט:

חופן שוקולד צ'יפס

שבבים עבים של קוקוס קלוי

אגוזי פקאן

הוראות הכנה

1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2 ממיסים שוקולד עם שמן קוקוס, סוכר ומלח על בן מארי או במיקרו ומערבבים עד לקבלת נוזל חלק ואחיד.

3 מצננים מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחת בהדרגה, תוך כדי ערבוב עד להיטמעות.

4 מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד שהם נטמעים בבלילה ואין גושים.

5 יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הקישוט האהוב עליכם (חשוב לוודא ששולי נייר האפייה נשארו בחוץ כדי להבטיח שליפה נוחה).

6 אופים כ-20-22 דקות, רק עד שהתערובת מתייצבת יפה אבל המרקם עדיין רוטט במרכז.

7 מצננים ומעבירים למקפיא לשעה לצינון מוחלט לפני שחותכים לקוביות.