ברד פודינג לחם

דרגת קושי:

כמות מצרכים:8

זמן הכנה: 60 דקות

רכיבים

כמות: לתבנית בגודל 20X30 ס"מ

1 חלה חתוכה לקוביות קטנות
5 ביצים
1 כוס (240 מ"ל) חלב 3 אחוז
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
2/3 כוס (130 גרם) סוכר
1 כפית תמצית וניל אמיתית
1/2 כוס שוקולד צ'יפס
2 כפות שמן קוקוס
1 כוס תה עם 2 כפות מייפל

הוראות הכנה

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 טורפים את הביצים בקערה גדולה, מוסיפים חלב, שמנת מתוקה, סוכר ותמצית וניל.

3 מוסיפים את קוביות החלה ומערבבים היטב, כך שכל קוביות החלה יצופו היטב בבלילת הביצים.

4 משמנים את התבנית בשמן קוקוס ויוצקים לתוכה את תערובת הביצים עם השמנת וקוביות החלה.

5 מפזרים מלמעלה את השוקולד צ'יפס וממתינים כ-10 דקות עד שהנוזלים נספגים בלחם.

6 אופים 40-35 דקות, עד הזהבה ובינתיים מכינים כוס תה מומתק במייפל ונותנים לו להתקרר.

7 כשמאפה השחום והחם יוצא מהתנור, שופכים מעליו את תה המייפל הקר, ממתינים כמה דקות ומגישים.