השניצל מושלם

דרגת קושי:

כמות מצרכים:15

זמן הכנה: 15 דקות

רכיבים

ל-4-6 סועדים

4-6 נתחי חזה עוף פרפר, פרוס דק
שמן קנולה לטיגון

לבלילה:
2 ביצים
כף מים
כפית שום כתוש 
כפית חרדל 
פירורי לחם
כוס פירורי לחם 
1/2 כפית פפריקה
מלח
פלפל
קמח

להגשה:
פלח לימון

הוראות הכנה

1 דופקים את חזות העוף עם פטיש שניצלים (בעזרת החלק השטוח שלו). השניצלים צריכים להיות דקים, אבל לא יותר מדי.

2 מערבבים בקערה את הביצים עם מעט מים. מוסיפים חרדל ושום כתוש ומערבבים שוב.

3 בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים.

4 מכינים קערה שלישית עם קמח.

5 בינתיים מחממים במחבת כמות נדיבה של שמן קנולה.

6 טובלים את חזה העוף בקמח. לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם. מניחים במחבת הלוהטת ומטגנים בשמן משני הצדדים עד להזהבה.

7 מבצעים את אותן הפעולות עם כל נתחי העוף ומגישים חם.