חזה עוף עסיסי

דרגת קושי:

כמות מצרכים:12

זמן הכנה: 2.5 שעות

רכיבים

פרפר חזה עוף שלם חצוי ל-2 נתחים
כרוב, לאידוי

למרינדה:
1/4 כוס רוטב סויה
3 כפות צ'ילי מתוק
5 כפות שמן זית  כתית מעולה מעודן
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד
1/4 כפית כורכום
1כפית שטוחה סוכר
מעט מלח

להגשה:
כרוב לבן פרוס דק
עלי נענע טריים
עלי בזיליקום טריים
בצל ירוק

הוראות הכנה

1 מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את חזה העוף מינימום שעתיים ועד לילה במקרר.

 2מניחים בתחתית רשת האידוי את עלי הכרוב ומעליהם את חזה העוף. מניחים את רשת האידוי מעל סיר מים רותחים, מכסים ומאדים כ-12 דקות.

3 פורסים דק את נתח העוף העסיסי ומגישים לצד הירקות הטריים עם צ'ילי חריף ורוטב סויה איכותי.