סלמון בסילאן ולימון על הפלנצ'ה

דרגת קושי:

כמות מצרכים:11

זמן הכנה: 10 דקות

רכיבים

  • 3 יחידות (100 גרם כל אחת) של סלמון טרי ללא עצמות
  • תרסיס שמן
  • צרור אספרגוס
  • 10 עגבניות שרי
  • מעט מלח גס לפיזור

למשרה:

  • 4 כפות סילאן
  • מיץ מלימון שלם
  • כפית פפריקה
  • כפית שום גבישי
  • רבע כוס רוטב סויה
  • כפית פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בפנים את נתחי הסלמון כשעה במקרר.

מרססים את הפלנצ'ה החמה בתרסיס שמן ומניחים את הדגים כשהעור כלפי מטה.

טובלים את הירקות במרינדה, מניחים על הפלנצ'ה ומרססים בעוד מעט שמן. צולים 3 דקות מכל צד, להשחמה.

מפזרים מלח גס ומגישים.