עוגת שוקולד וקפה בחושה

דרגת קושי:

כמות מצרכים:8

זמן הכנה: 10 דקות

רכיבים

  • 2 ביצים בטמפרטורת החדר
  • כוס סוכר חום
  • חצי כוס שמן קוקוס
  • 1 כף קפה נמס מעורבבת עם שלושת רבעי כוס מים פושרים
  • 1 כף קקאו
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כף קפה מגורען
  • כוס פצפוצי שוקולד מריר

הוראות הכנה

מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה (אפשר ידנית, במטרפה).

מוסיפים את שמן הקוקוס, הקפה הנמס והקקאו, ומקציפים כ-2 דקות נוספות.

מקפלים לתערובת את הקמח התופח, הקפה המגורען ושלושת רבעי כוס פצפוצי שוקולד.

מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת או מרופדת בנייר אפייה ומפזרים מעל את פצפוצי השוקולד הנותרים.

אופים כ-35 דקות בחום של 170 מעלות.