חומרים ל-6 מנות
4 כרעי עוף מחלוקים לשוקיים וירכיים
2 כוסות גריסי פנינה
2 גזרים חתוכים לקוביות של כ2 ס"מ
2 בצל חתוך לקוביות של כ2 ס"מ
2 כרישה חתוכה לקוביות של כ2 ס"מ
חצי כוס שמן קנולה
מלח ופלפל
2 כפות כורכום
4 כוסות מים
1 בסיר רחב מחממים שמן קנולה, צורבים היטב את חלקי העוף עד שהם מושחמים מכל הצדדים. במקביל שוטפים היטב תחת מים זורמים את גריסי הפנינה.
2 מוסיפים לסיר עם העוף את הגזר, הבצל והכרישה.
3 לאחר טיגון קליל של כ-3 דקות מוסיפים את גריסי הפנינה.
4 מוסיפים 4 כוסות מים מתבלים עם מלח, פלפל וכורכום ומבשלים על אש נמוכה למשך כשעה או עד שהגריסים והעוף מוכנים.