כבדי עוף על סלט טאבולה

דרגת קושי:

כמות מצרכים:11

זמן הכנה: 1.08 שעות

רכיבים

מצרכים:
1 כוס בורגול גס 
3 צרורות פטרוזיליה, קצוצה דק
1/2 צרור נענע, קצוצה דק
1 בצל ירוק
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
1/2 כוס מיץ לימון טרי
300 גרם כבדי עוף נקיים
מלח
פלפל

לקישוט:
2 עגבניות חתוכות לרבעים 
2 צנוניות טריות פרוסות דק

הוראות הכנה

1 משרים את הבורגול במים כשעה במים קרים עד שהוא תופח. מסננים.

2 שמים בקערה את הבורגול, מוסיפים את הפטרוזיליה, את הנענע והבצל מערבבים היטב. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון, ממליחים ומניחים בצד.

3 מורחים שמן זית על כבדי העוף וצולים כ3 דק על פלאנצ'ה לוהטת.

4 מגישים על הסלט בתוספת עגבניות וצנוניות טריות.