כבד קצוץ רומני ביתי

דרגת קושי:

כמות מצרכים:8

זמן הכנה: 30 דקות

רכיבים

400 גרם כבדי עוף נקיים וחצויים 
3 בצלים פרוסים דק
4 כפות שמן קנולה
2 ביצים קשות
מלח ופלפל לפי הטעם
כפית שטוחה של סוכר

להגשה: 
בצל ירוק 
מצות

הוראות הכנה

1. במחבת רחבה עם שמן מטגנים את הבצלים עד השחמה. מוסיפים את התבלינים והסוכר ומערבבים. 

2. עורמים את הבצל המטוגן בקצה המחבת וצולים את הכבדים עד שהם נצרבים מעט. מערבבים יחד עם הבצלים השחומים וממשכים לטגן יחד עוד כ-5-6 דקות.

3. מקררים היטב (חשוב לקרר לפני החיתוך) ורק אז קוצצים ידנית את הכבדים הקרים עם הבצלים והביצים הקשות. מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים בפסח עם בצל ירוק קצוץ ומצות.