עוגת ברנע עסיסית

דרגת קושי:

כמות מצרכים:13

זמן הכנה: 38 דקות

רכיבים

חומרים לכ- 16 מנות אישיות בקוטר 7 ס"מ (2 תבניות סיליקון עם 8 שקעים)
1/4 1 כוסות סוכר 
1 כף דבש
1/2 כפית מלח 
6 ביצים מידה L
6 חלמונים 
1 כפית זרעי אניס/ שומר טחון 
2 לימונים מגורדים
1/2 2 כוסות קמח 
1 שקית אבקת אפייה
3/4 כוס שמן זית איכותי

לציפוי: 
100 גרם אבקת סוכר (1 כוס פחות 2 כפות) 
2 כפות מיץ תפוזים

לקישוט (לא חובה)
פירות יער

הוראות הכנה

1 במיקסר מקציפים את הסוכר, דבש, מלח, ביצים וחלמונים 10-12 דקות.

2 מנפים את הקמח, אבקת אפייה ומוספים את הלימון המגורד והאניס ומקפלים לתערובת.

3 מחממים את השמן זית כ- 15 שניות במיקרוגל ומוסיפים לתערובת.

4 מרססים קלות את תבניות הסיליקון האישיות בתרסיס שמן זית ומוזגים את התערובת.

5 אופים בחום 160 מעלות כ- 20 דקות או כאשר קיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.

6 מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את אבקת הסוכר ומיץ התפוזים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים, מצפים את המנות האישיות ומכניסים לתנור לעוד כ- 5 דקות ומוציאים. אפשר לקשט בתותים ופירות יער.