עיקרית בסגנון ים תיכוני

דרגת קושי:

כמות מצרכים:10

זמן הכנה: 13 דקות

רכיבים

ל-4 מנות:
4 פילה דניס

לצזיקי
2 כוסות יוגורט סמיך עזים/בקר
4 מלפפונים קצוצים הכי דק שאפשר
2 שיני שום קצוצות דק
כפית נענע יבשה
4 כפות שמן זית

1 לימון קצוץ עם הקליפה
מלח
פלפל שחור 
8 עגבניות קטנות
שמן זית

הוראות הכנה

1 מתבלים את הדג במלח ופלפל. מתיזים על הפלנצ'ה מעט תרסיס שמן.

2 משמנים את הדגים ומניחים על הצד של העור. לוחצים אותו מעט למחבת כדי שיקבל קריספיות. צולים כ-5 דקות והופכים. צולים עוד מספר דקות מהצד השני ומגישים.

3 מערבבים את כל חומרי הציזיקי.

4 מצלחתים: מניחים צזיקי על הצלחת, מניחים מעל לימון קצוץ, מעל את הדג. מוזגים מעל מעט שמן זית ומשקטים בעלי נענע טרייה. מגישים.