פילה דניס על סלט ירקות חרוכים

דרגת קושי:

כמות מצרכים:9

זמן הכנה: 30 דקות

רכיבים

לסלט:
3 עגבניות בשלות
1 פלפל ירוק חריף
6 שיני שום
1 גמבה בינונית
1 בצל לבן בינוני
מלח
1/4 כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון

לדגים:
4 פילה דניס 
שמן זית

הוראות הכנה

1. צולים את כל הירקות מלבד הלימון על מנגל לוהט או מחבת ברזל כבדה עד להשחמה.

2. קוצצים את הירקות הצלויים היטב בעזרת סכין. שמים בקערה ומתבלים במלח, לימון ושמן זית.

3. במחבת עם מעט שמן זית צולים את הדגים כ- 3 דקות מכל צד ומתבלים במלח ופלפל. עורמים על כל צלחת כמה כפות מהסלט ומניחים מעליו את פילה הדג.