פלפלים ממולאים במקרוני צ'יז

דרגת קושי:

כמות מצרכים:13

זמן הכנה: 47 דקות

רכיבים

חומרים ל-10 מנות
10 פלפלים אדומים מרוקנים למילוי
5 כפות שמן זית כתית מעולה
1 קופסא פסטה קצרה חלולה (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן 
75 גרם חמאה מומסת
1 קופסה גבינת קוטג'
1 כוס צ'דר מגוררת על פומפייה 
1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת
2 ביצים טרופות 
1 כוס שמנת מתוקה 
מלח 
פלפל
4 כפות פנקו (פירורי לחם גסים)
3 כפות פרמזן מגורר

הוראות הכנה

1 מחממים תנור ל180 מעלות.

2 משמנים תבנית פיירקס, מורחים ומשמנים את הפלפלים היטב בעזרת מברשת מבחוץ ומניחים בתבנית.

3 מעבירים את הפסטה המסוננת לקערה. יוצקים מעל חמאה מומסת, קוטג', צ'דר, קשקבל, ביצים טרופות, שמנת מתוקה, מלח ופלפל מערבבים.

4 ממלאים את הפלפלים.

5 מערבבים פירורי לחם עם פרמזן. מפזרים מעל כל פלפל ואופים 35 דקות. מגישים חם.