פשטידת תירס

דרגת קושי:

כמות מצרכים:9

זמן הכנה: 50 דקות

רכיבים

חומרים לתבנית בקוטר 25 ס"מ 

800 גרם גרגירי תירס (עדיף קפוא, אפשר גם טרי)

1 גביע גבינת קוטג'

150 גרם גבינה צפתית קשה (או בולגרית) מגורדת 

100 גרם גבינה צ'דר (אפשר צהובה) מגורדת 

1 כוס קמח תירס 

4 ביצים 

3 גבעולי שמיר קצוצים דק

1 שן שום קצוצה

מלח (יש להוסיף במשורה כי הגבינות מלוחות)

שמן קנולה

פלפל שחור

הוראות הכנה

1 מחממים תנור ל180 מעלות.

2 משמנים תבנית בשמן קנולה, מקמחים במעט קמח תירס.

3 בקערה מערבבים תירס, קוטג', צ'דר, קמח תירס, ביצים, שמיר, שום, מלח (בזהירות) ופלפל שחור, יוצקים את התערובת לתבנית, מפזרים גבינה מגורדת ואופים כ- 45 דקות או עד שהפשטידה זהובה ויציבה.