קוביות סלמון בגריל עם סלסה מנגו וירקות

דרגת קושי:

כמות מצרכים:15

זמן הכנה: 10 דקות

רכיבים

חומרים ל4 מנות 

500 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות 
1 כפית סומאק 
מלח גס 
1 כף טריאקי 
3 כפות שמן זית 
4 כפות מיץ לימון 

לסלט 
1 בצל קטן קוביות קטנות 
2 עגבניות קוביות קטנות
1 מנגו חתוך לקוביות 
1 פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות
1/2 צרור כוסברה קצוץ 
2 כפות שמן זית 
2 כפות לימון 
1 כף חומץ בלסמי 
מלח

הוראות הכנה

1. מחממים גריל או תנור לחום גבוה (220-230 מעלות). מרפדים תבנית שטוחה בנייר אפיה ומניחים את קוביות הסלמון. 

2. מפזרים על מעל הסלמון מלח וסומאק. 

3. מערבבים בקערה קטנה טריאקי, שמן ולימון ומזלפים על קוביות הסלמון. מכניסים לתנור עד למידת העשייה הרצויה, 3 -4 דקות.

4. מערבבים את חומרי הסלט, מפזרים על צלחת מניחים את קוביות הסלמון על הסלט, את שאריות הרוטב מפזרים עם כפית מעל מגישים מיד.