קעריות שוקולד עם פירות העונה

דרגת קושי:

כמות מצרכים:6

זמן הכנה: 15 דקות

רכיבים

 

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 100 גרם פצפוצי שוקולד לבן

למלית:

  • פירות העונה חתוכים לקוביות קטנות (דובדבנים, ענבים, משמשים)

אביזרים:

  • מכחול
  • כוסיות קטנות רצוי מסיליקון

הוראות הכנה

1ממיסים בקערה על בן מארי או בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר עם 2 כפות שמן קנולה.

2בקערה נפרדת ממיסים פצפוצי שוקולד לבן עם 3 כפות שמן קנולה.

3בעזרת מכחול מצפים כל כוסית סיליקון בשני השוקולדים. חוזרים על הפעולה על מנת ליצור קערית יציבה מספיק ומעבירים לקירור.

4מחלצים בזהירות את קעריות השוקולד מהסיליקון. ממלאים בפירות ומגישים.