קציצות גבינה

דרגת קושי:

כמות מצרכים:8

זמן הכנה: 10 דקות

קרדיט

 

רכיבים

לכ- 20 קציצות

250 גרם שאריות גבינה (קשבקבל, צהובה, בולגרית, צפתית, קוטג' וכו')
100 גרם פירורי לחם
4 כפות שמן זית 
3 ביצים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
2 שיני שום כתושות
1 כפית שמיר קצוץ (אופציונלי)
מלח (בזהירות, יש גבינות מלוחות) 
1 כפית נדיבה פלפל שחור 
שמן לטיגון חצי עמוק

 

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ( במידה והתערובת מאוד סמיכה מוסיפים עוד ביצה או גבינה רכה, במידה והיא דלילה מוסיפים מעט פירורי לחם).

2. מכינים קציצות בגודל בינוני (35 גרם).

3. מחממים שמן במחבת (לא חום מאוד גבוה ) מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד או עד שמזהיבות ומגישים בעודן חמות עם יוגורט קר.