שבלולי פילו אישיים במלית גבינות וירקות

דרגת קושי:

כמות מצרכים:4

זמן הכנה: 12 דקות

רכיבים

  • חבילת עלי פילו (מופשרים לילה במקרר)
  • תרסיס שמן

למלית:

  • 2 כוסות תרד טרי, מאודה וסחוט מנוזלים
  • 1 בצל קצוץ, מטוגן
  • 1 גמבה אדומה, קצוצה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 200 גרם גבינת ריקוטה
  • כפית מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס

לציפוי:

  • ביצה טרופה
  • שומשום

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את כל חומרי המלית.

מסדרים מהמלית לאורך המלבן שנוצר בחלק הקרוב אלינו, מגלגלים את העלה ואז בזהירות מסדרים בצורת שבלול.

חוזרים על הפעולה עם שאר העלים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מצפים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות עד שהבצק משחים.