בראוניז
- מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- ממיסים שוקולד עם שמן קוקוס, סוכר ומלח על בן מארי או במיקרו ומערבבים עד לקבלת נוזל חלק ואחיד.
- מצננים מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחת בהדרגה, תוך כדי ערבוב עד להיטמעות.
- מוסיפים את הקמח והקקאו ומערבבים עד שהם נטמעים בבלילה ואין גושים.
- יוצקים את התערובת לתבנית ומפזרים מעל את הקישוט האהוב עליכם (חשוב לוודא ששולי נייר האפייה נשארו בחוץ כדי להבטיח שליפה נוחה).
- אופים כ-20-22 דקות, רק עד שהתערובת מתייצבת יפה אבל המרקם עדיין רוטט במרכז.
- מצננים ומעבירים למקפיא לשעה לצינון מוחלט לפני שחותכים לקוביות.
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
דילוג לתוכן