כבדי עוף על סלט טאבולה
אבי ביטון מסביר לכם את אומנות סלט הטאבולה ומראה איך להימנע מהטעות הכי נפוצה בתהליך ההכנה. סלט ירקרק ובריא שאפשר להגיש בארוחה חגיגית או להביא לעבודה
- משרים את הבורגול במים כשעה במים קרים עד שהוא תופח. מסננים.
- שמים בקערה את הבורגול, מוסיפים את הפטרוזיליה, את הנענע והבצל מערבבים היטב. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון, ממליחים ומניחים בצד.
- מורחים שמן זית על כבדי העוף וצולים כ3 דק על פלאנצ'ה לוהטת.
- מגישים על הסלט בתוספת עגבניות וצנוניות טריות.