כרובית מטוגנת במילוי בשר
- מסירים לפירחי כרובית את הרגלים (בדיוק כמו לפטריות) בעזרת סכין.
- שמים את הבשר בקערה. מוסיפים את יתר חומרי המילוי ומערבבים היטב.
- לממלאים את הכרובית: בצד בו הסרנו את הרגל מניחים חופן מהמלית ומצמידים אל הכרובית. מעצבים לצורת כדור.
- מגלגלים בקמח לאחר מכאן בביצה ולבסוף בפירורי הלחם ומטגנים בשמן חם עד שהכדורים זהובים מכל הצדדים.
- בשלב זה ניתן להגיש עם רוטב טחינה וסלט. במידה ורוצים להפוך לתבשיל, מכינים רוטב: מחממים שמן מוסיפים שום, תבלינים, מיץ תפוזים, לימון ודבש. מביאים לרתיחה.
- מכניסים פנימה את הכרובית. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 15 דקות.
- מסירים את הכיסוי ומבשלים עוד 10 דקות, (אחת לכמה דקות מנענעים את הסיר, לא מערבבים) מגישים חם.
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
דילוג לתוכן