מרק קרם כרובית

דרגת קושי:

כמות מצרכים:9

זמן הכנה: 15 דקות

רכיבים

ל-4 מנות

1 ק"ג כרובית נקייה רק הפרחים
1/2 כוס שמן קנולה
2 בצל לבן חתוך גס
4 עלי מרווה
2 שיני שום
200 גרם שקדים
מים

לקרוטונים:
1/4 כיכר בריוש או לחם לבן עשיר
תרסיס שמן זית
1 כף עלי טימין מופרדים
מלח, פלפל

הוראות הכנה

1. בסיר מחממים את שמן הקנולה ומעבירים אליו את פרחי הכרובית מופרדים, בצל, שום, מרווה ושקדים. מטגנים עד להשחמה קלילה.

2. מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים כשעה.

3. טוחנים היטב ומסננים.

4. חותכים את הבריוש לקוביות ומרססים בתרסיס שמן זית. מפזרים מעל טימין, מלח ופלפל. אופים ל-5 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות או עד השחמה.

5. מפזרים את קרוטוני הבריוש על המרק ומגישים.

סמבוסק מטוגן במלית חומוס
14 מצרכים
דרגת קושי 3
85 דקות
תבשיל גולאש
15 מצרכים
דרגת קושי 3
210 דקות
תחתיות ארטישוק במילוי בשר ברוטב חמוץ-מתוק
18 מצרכים
דרגת קושי 2
45 דקות
סנדביץ' קציצות
16 מצרכים
דרגת קושי 2
65 דקות
פלפלים ממולאים
14 מצרכים
דרגת קושי 3
90 דקות
פסטרמה ביתית
12 מצרכים
דרגת קושי 3
780 דקות
פשטידת תירס
9 מצרכים
דרגת קושי 1
50 דקות
צ'ורבה רומנית
9 מצרכים
דרגת קושי 3
65 דקות
חריימה מנצח
12 מצרכים
דרגת קושי 3
45 דקות
טארט קוקוס ושזיפים
8 מצרכים
דרגת קושי 2
60 דקות
טבחה ביל כמון
12 מצרכים
דרגת קושי 3
720 דקות
לחמג'ון
15 מצרכים
דרגת קושי 2
90 דקות
פלמוד ים תיכוני
8 מצרכים
דרגת קושי 1
15 דקות
מפרום
11 מצרכים
דרגת קושי 1
120 דקות
נתח כתף בקר בעשבי תיבול
8 מצרכים
דרגת קושי 1
1800 דקות