מחממים מחבת כבדה על להבה בינונית עד גבוהה וכשהיא לוהטת מוסיפים שמן זית ודקה אחרי את הפרגיות.
מתבלים את הפרגיות במלח גס ופלפל שחור גרוס, מפזרים מעליהן את האורגנו והטימין והופכים.
כשהפרגיות מקבלות מעטה שחום וצרוב משני הצדדים סוחטים מעליהן מיץ לימון וממשיכים לצרוב 2 דקות נוספות. מוציאים מהמחבת ומניחים על קרש חיתוך.
חוצים את הפיתה לשתי פרוסות וקולים אותן על אותה מחבת בה צרבנו את הפרגיות כך שיספגו את הטעמים. את הפרגיות פורסים בעזרת סכין חדה כמו שווארמה.
ההגשה: מניחים על כל צלחת חצי פיתה קלויה, מורחים כף או שתיים מהעגבניות הטריות המרוסקות, עורמים מעל את הפרגית הקצוצה, הבצל הירוק, כף מהטחינה ומעט מלפפונים טריים קצוצים ומגישים.