חצילים מרוקאים עם צ'רמלה
בכל גודל או צורה, חציל בשרני ועסיסי תמיד יסחט חיוכים מהאורחים שלכם. רות אוליבר אופה אותם בתנור ועוטפת ברוטב צ'רמלה מרוקאי
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים את כל מרכיבי המשרה.
- חוצים את החצילים לאורכם. חורצים על צד הקליפה איקסים(X) ומורחים אותם בנדיבות מכל הצדדים בשמן. מניחים על תבנית כשצד הקליפה כלפי מעלה.
- אופים כ30 דקות, מצננים.
- מכינים את הצ'רמלה: טוחנים יחד במעבד מזון למחית אחידה.
- מסדרים את החצילים על צלחת הגשה מעל מפזרים צ'רמלה, ומגישים.