סלט טאבולה עם דג נא

סלט טאבולה עם דג נא

דרגת קושי:

כמות מצרכים:12

זמן הכנה: 45 דקות

רכיבים

כמות: 2-4 סועדים 

2 פילה דניס (או כל דגם ים טרי אחר שאוהבים) ללא עור 
1 כוס בורגול דק 
2 מלפפונים 
צרור פטרוזיליה 
צרור נענע 
צרור בצלי ירוק 
מיץ לימון
שמן זית
מלח

להגשה:
שמנת חמוצה
2 עגבניות קצוצות
פלפל חריף פרוס

הוראות הכנה

1. שוטפים את הבורגול, מניחים בקערה ומכסים במים חמים. משרים כחצי שעה ומסננים. 

2. חותכים את פילה הדג הטרי לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.

3. קוצצים את המלפפונים, הפטרוזיליה, הנענע, והבצל הירוק ומערבבים יחד עם הבורגול וקוביות הדג הנא. 

4. מתבלים במלח, שמן זית ולימון בנדיבות.

5. עורמים את הטאבולה דג על צלחות אישיות ומגישים לצד כף שמנת חמוצה ומעליה את העגבניות הקצוצות ופרוסות הפלפל החריף.