פפנאש רומני

פפנאש רומני

דרגת קושי:

כמות מצרכים:10

זמן הכנה: 30 דקות

רכיבים

מצרכים לכ-25 יחידות:

2 כוסות קמח
כוס סוכר
כפית אבקת אפייה
3 ביצים
250 גרם גבינת ריקוטה
גרידה מלימון אחד
מקל וניל (או כפית תמצית וניל איכותית)
שמן לטיגון עמוק

להגשה:

אבקת סוכר, קרם פרש וריבת פטל

הוראות הכנה

1. מכינים את הבצק: בקערה, מערבבים קמח, סוכר ואבקת אפייה. 

2. מוסיפים ביצים, גבינת ריקוטה, גרידת לימון ותוכן של מקל וניל אמיתי. מערבבים היטב.

3. מחממים שמן בסיר קטן ועמוק.

4. מרטיבים את הידיים, קורצים כדורים מהבצק וזורקים לשמן החם בזהירות (חשוב שהאש לא תהיה גבוהה). כאשר כדורי הבצק מזהיבים, הופכים אותם, ומטגנים את הצד השני.

5. מגישים עם ריבת פטל, קרם פרש ואבקת סוכר.