קעריות שוקולד עם פירות העונה

דרגת קושי:

כמות מצרכים:6

זמן הכנה: 15 דקות

רכיבים

 

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 100 גרם פצפוצי שוקולד לבן

למלית:

  • פירות העונה חתוכים לקוביות קטנות (דובדבנים, ענבים, משמשים)

אביזרים:

  • מכחול
  • כוסיות קטנות רצוי מסיליקון

הוראות הכנה

1ממיסים בקערה על בן מארי או בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר עם 2 כפות שמן קנולה.

2בקערה נפרדת ממיסים פצפוצי שוקולד לבן עם 3 כפות שמן קנולה.

3בעזרת מכחול מצפים כל כוסית סיליקון בשני השוקולדים. חוזרים על הפעולה על מנת ליצור קערית יציבה מספיק ומעבירים לקירור.

4מחלצים בזהירות את קעריות השוקולד מהסיליקון. ממלאים בפירות ומגישים.

סמבוסק מטוגן במלית חומוס
14 מצרכים
דרגת קושי 3
85 דקות
תבשיל גולאש
15 מצרכים
דרגת קושי 3
210 דקות
תחתיות ארטישוק במילוי בשר ברוטב חמוץ-מתוק
18 מצרכים
דרגת קושי 2
45 דקות
סנדביץ' קציצות
16 מצרכים
דרגת קושי 2
65 דקות
פלפלים ממולאים
14 מצרכים
דרגת קושי 3
90 דקות
פסטרמה ביתית
12 מצרכים
דרגת קושי 3
780 דקות
פשטידת תירס
9 מצרכים
דרגת קושי 1
50 דקות
צ'ורבה רומנית
9 מצרכים
דרגת קושי 3
65 דקות
חריימה מנצח
12 מצרכים
דרגת קושי 3
45 דקות
טארט קוקוס ושזיפים
8 מצרכים
דרגת קושי 2
60 דקות
טבחה ביל כמון
12 מצרכים
דרגת קושי 3
720 דקות
לחמג'ון
15 מצרכים
דרגת קושי 2
90 דקות
פלמוד ים תיכוני
8 מצרכים
דרגת קושי 1
15 דקות
מפרום
11 מצרכים
דרגת קושי 1
120 דקות
נתח כתף בקר בעשבי תיבול
8 מצרכים
דרגת קושי 1
1800 דקות