קדירת דגים קלה להכנה
קדירה נהדרת וקלה להכנה של דגים וירקות, שהאורחים יתענגו עליה. מגישים בערב שבת או בראש השנה, רצוי בקדירה בה היא התבשלה
- יוצקים שמן זית לסיר רחב. מוסיפים עגבניות, שום, גזר, בצל, פלפל חריף, פטרוזיליה וכוסברה ומערבבים.
- מניחים על הירקות את פרוסות הדגים ומעליהם את הטימין. סוחטים לימון, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים מלח גס ומכסים.
- מביאים לרתיחה ומכסים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות, עד שהדגים והירקות רכים וטעימים.
- מגישים עם לחם לבן טרי.