רצועות חזה עוף וירקות בשמן קוקוס

קל
16 מצרכים
0:30
  1. מצפים את רצועות חזה העוף בקורנפלור מכל צדדיהן.
  2. שופכים את שמן הקוקוס לווק, מחממים מעט ומוסיפים את רצועות העוף. מטגנים תוך ערבוב בכף עץ עד שחזה העוף מזהיב.
  3. מוסיפים כפית קוקוס טחון, 2 שיני שום ובצל ירוק ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות יחד עם 2 שיני השום הנוספות, מקפיצים תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות ומוסיפים את הסויה, הטריאקי, הג'ינג'ר, המלח והפלפל.
  4. מערבבים היטב ומסירים מהאש. מוזגים לצלחות עמוקות, מפזרים כוסברה וקשיו ומגישים.
אהבתם? שתפו
רצועות חזה עוף וירקות בשמן קוקוס

3 מנות

  • 200 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
  • כ-50 גרם קורנפלור
  • 4 כפות שמן קוקוס
  • קוקוס טחון
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • 2 בצלים ירוקים, חתוכים לרצועות באורך 3 ס"מ
  • 1 גמבה, חתוכה לרצועות
  • 1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
  • 4 פטריות שמפיניון, פרוסות גס
  • 1 גזר, מקולף לרצועות בעזרת קולפן
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב טריאקי
  • חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס

להגשה:

  • חצי כוס כוסברה קצוצה
  • חצי כוס קשיו קצוץ

מתכונים נוספים שאולי תאהבו