לאפות ביתיות
- מערבבים בקערה בצורה ידנית או במיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר והשמרים. יוצרים גומה ושמים בתוכה את המלח, המים ושמן הזית.
- לשים הכל יחד עד לקבלת בצק אחיד. מניחים את הבצק בצד (מכוסה) להתפחה של כ-40 דקות.
- לשים שוב את הבצק על משטח מקומח ומחלקים אותו לכדורים בגודל תפוז.
- מרדדים כל כדור לעלה דק ומניחים על מחבת חמה אותה משמנים במעט שמן זית. מכסים את המחבת ל-2 דקות והופכים צד.
- עורמים את הלאפות המוכנות על משטח ומכסים במגבת.
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
דילוג לתוכן