סלט סלקים וקשיו עם גבינת עיזים
הסלקים היפים של החורף מציתים את דמיונו של אוראל קמחי והוא מכין אתם סלט בריא ומהיר שמשלב גם עגבניות, בזיליקום וגבינת עיזים קרנצ'ית מצופה בפירורי קשיו
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מכסים תחתית של תבנית אפייה מרופדת במלח ומניחים מעל את הסלקים. אופים עד לריכוך, כשעה.
- את הסלקים האפויים קולפים וחותכים לקוביות גסות.
- בקערה מערבבים את הסלקים, העגבניות, הבזיליקום, שמן הזית והבלסמי מתבלים במלח ופלפל וטועמים אם צריך לתקן. מעבירים לצלחת הגשה.
- מצפים את מדליוני גבינת העיזים בקשיו הטחונים ומניחים מעל הסל