קארי מהיר עם עוף וכרובית
קארי וחלב קוקוס זה שילוב נהדר שמעניק לכל תבשיל טעמים חמוצים-חריפים-מתוקים. רות אוליבר משדכת אותו לתבשיל ביתי של עוף, ברוקולי וכרובית ומגישה על מצע אורז לבן
- שמים בשקית ניילון גדולה את הקמח והקורנפלור.
- מכניסים פנימה את רצועות העוף, מנערים היטב לציפוי העוף. מוציאים החוצה את הרצועות כשהן עטופות בקמח.
- מחממים בסיר שמן זית ושמן בוטנים. מטגנים את רצועות העוף עד שהן מזהיבות מעט.
- מוסיפים שום, ג'ינג'ר, שני סוגי הקארי וחלב קוקוס מביאים לרתיחה.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי והכרובית. מתבלים במלח, פלפל, לימון (ודבש אם רוצים), מערבבים ומבשלים כ-5 דקות.
- מכבים את האש, מניחים למנה לנוח עוד 5 דקות, מפזרים שקדים /קשיו כוסברה ומגישים עם אורז.