פלמוד ים תיכוני

קל מאוד
8 מצרכים
0:15
  1. מחממים מחבת עם מעט מאוד שמן זית ומניחים את פילה הדג עם צד העור כלפי מטה.
  2. אחרי דקה וחצי הופכים את הדג, אחרי דקה וחצי נוספת מוציאים את הדג ומניחים בצד.
  3. מוסיפים למחבת את יתרת שמן הזית, מחממים מעט ומוסיפים לפי הסדר: פלפל חריף, אחרי דקה את השום (להיזהר לא להשחים), הלימון והאנשובי. טועמים ומוסיפים לפי הטעם.
  4. מחזירים את הדג למחבת, מחממים עוד דקה. מורידים מהאש ומפזרים את הכוסברה הקצוצה לפני ההגשה.
אהבתם? שתפו
פלמוד ים תיכוני

ל-4 מנות

  • 800 ג' פילה דג פלמידה לבנה, נקי מאדרות
  • 10 מ"ל שמן זית כתית מעולה
  • כף גדושה שום כתוש
  • 4 פרוסות דקות פלפל אדום חריף
  • 4 פרוסות דקות פלפל ירוק חריף
  • כף רוטב דגים של אנשובי מרוסק
  • מיץ מחצי לימון
  • עלי כוסברה קצוצים

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פלמוד ים תיכוני
קל מאוד
8 מצרכים
0:15