סלט טאבולה עם דג נא

משדרגים את הטאבולה הקלאסית עם נתחים עסיסיים של דג נא ותועפות של עשבי תיבול. סלט מרענן לקיץ
קל
12 מצרכים
0:45

הוראות הכנה

  1. שוטפים את הבורגול, מעבירים לקערה ומכסים במים חמים. משרים כ-30 ומסננים. מעבירים לקערה.
  2. חותכים את פילה הדג הטרי לקוביות בגודל 1X1 ס"מ ומוסיפים לבורגול.
  3. מוסיפים מלפפונים, הטרוזיליה, נענע ובצל ירוק ומתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח. מערבבים היטב.
  4. מחלקים לצלחות אישיות ומגישים לצד כף שמנת חמוצה,  את עגבניות קצוצות ופרוסות פלפל חריף.

אהבתם? שתפו

סלט טאבולה עם דג נא

כמות: 2-4 סועדים

  • 1 כוס בורגול דק
  • 2 פילה דניס (או כל דגם ים טרי אחר שאוהבים) ללא עור
  • 2 מלפפונים קצוצים
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • צרור נענע קצוצה
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • מיץ לימון בנדיבות
  • שמן זית "עץ הזית"
  • מלח

להגשה:

  • שמנת חמוצה
  • 2 עגבניות קצוצות
  • פלפל חריף פרוס

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

סלט טאבולה עם דג נא
קל
12 מצרכים
0:45