סלט טאבולה עם דג נא
משדרגים את הטאבולה הקלאסית עם נתחים עסיסיים של דג נא ותועפות של עשבי תיבול. סלט מרענן לקיץ
קל
12 מצרכים
0:45
הוראות הכנה
- שוטפים את הבורגול, מעבירים לקערה ומכסים במים חמים. משרים כ-30 ומסננים. מעבירים לקערה.
- חותכים את פילה הדג הטרי לקוביות בגודל 1X1 ס"מ ומוסיפים לבורגול.
- מוסיפים מלפפונים, הטרוזיליה, נענע ובצל ירוק ומתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח. מערבבים היטב.
- מחלקים לצלחות אישיות ומגישים לצד כף שמנת חמוצה, את עגבניות קצוצות ופרוסות פלפל חריף.
כמות: 2-4 סועדים
- 1 כוס בורגול דק
- 2 פילה דניס (או כל דגם ים טרי אחר שאוהבים) ללא עור
- 2 מלפפונים קצוצים
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- צרור נענע קצוצה
- צרור בצל ירוק קצוץ
- מיץ לימון בנדיבות
- שמן זית "עץ הזית"
- מלח
להגשה:
- שמנת חמוצה
- 2 עגבניות קצוצות
- פלפל חריף פרוס
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
סלט טאבולה עם דג נא
קל
12 מצרכים
0:45