ברוסקטה אבוקדו, עגבניות ושמן זית צ'ילי

מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין
קל מאוד
4 מצרכים
0:15
  1. קולים את פרוסות הלחם בגריל או בטוסטר. משפריצים עליהן מעט שמן זית בטעם צ'ילי.
  2. מניחים על כל ברוסקטה כמה פרוסות אבוקדו ועגבניות שרי, מתבלים במעט מלח ושמן זית צ'ילי ומגישים.
אהבתם? שתפו
ברוסקטה אבוקדו, עגבניות ושמן זית צ'ילי

מרכיבים ל-4 מנות:

  • 4 פרוסות לחם שאור
  • 1 אבוקדו גדול קלוף, מגולען ופרוס
  • 2-3 עגבניות שרי פרוסות
  • 4 שפריצים שמן זית צ'ילי

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

דילוג לתוכן