ראשי
המוצרים שלנו
כתבות
מתכונים
סרטונים
צור קשר
ברוסקטה אבוקדו, עגבניות ושמן זית צ'ילי
מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין
קל מאוד
4 מצרכים
0:15
טבעוני
צמחוני
קולים את פרוסות הלחם בגריל או בטוסטר. משפריצים עליהן מעט שמן זית בטעם צ'ילי.
מניחים על כל ברוסקטה כמה פרוסות אבוקדו ועגבניות שרי, מתבלים במעט מלח ושמן זית צ'ילי ומגישים.
אהבתם? שתפו
מרכיבים ל-4 מנות:
4 פרוסות לחם שאור
1 אבוקדו גדול קלוף, מגולען ופרוס
2-3 עגבניות שרי פרוסות
4 שפריצים שמן זית צ'ילי
אבוקדו
ברוסקטה
בריא
טוסט
לחם
מנות ראשונות
מתכון טבעוני
מתכון צמחוני
תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45
סלט עדשים שחורות, דלעת ועשבי תיבול
קל
10 מצרכים
0:20
אורז מטוגן עם דלעת ופטריות
קל
9 מצרכים
0:15
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות
כלי נגישות
כלי נגישות
הגדל טקסט
הגדל טקסט
הקטן טקסט
הקטן טקסט
גווני אפור
גווני אפור
ניגודיות גבוהה
ניגודיות גבוהה
ניגודיות הפוכה
ניגודיות הפוכה
רקע בהיר
רקע בהיר
הדגשת קישורים
הדגשת קישורים
פונט קריא
פונט קריא
איפוס
איפוס
הצהרת נגישות
הצהרת נגישות