ברוסקטה אבוקדו, עגבניות ושמן זית צ'ילי
מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין
קל מאוד
4 מצרכים
0:15
הוראות הכנה
- קולים את פרוסות הלחם בגריל או בטוסטר. משפריצים עליהן מעט שמן זית בטעם צ'ילי.
- מניחים על כל ברוסקטה כמה פרוסות אבוקדו ועגבניות שרי, מתבלים במעט מלח ושמן זית צ'ילי ומגישים.
מרכיבים ל-4 מנות:
- 4 פרוסות לחם שאור
- 1 אבוקדו גדול קלוף, מגולען ופרוס
- 2-3 עגבניות שרי פרוסות
- 4 שפריצים שמן זית צ'ילי
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
פלאפל ירוק
קל
11 מצרכים
0:25
צ'יפס ביתי מושלם
בינוני
3 מצרכים
0:30
בקלאווה שמן זית עם אגוזים
קל
10 מצרכים