אבי ביטון מפרגן: חלות בצל מטוגנות וקלות להכנה
חלות הבצל הנהדרות של מסעדת המבורג ברחובות עשו לאבי ביטון חשק להכין אותן בעצמו, הפעם בגרסה מוקטנת וללא גלוטן. מתאים מאד להגשה בחנוכה, פשוט תקראו להן לביבות
בינוני
6 מצרכים
0:25
הוראות הכנה
- מערבבים את הבצלים בקערה עם קמח חומוס, אבקת אפיה ומלח.
- מוסיפים את המים בהדרגה ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת נוחה לעבודה. משהים למשך 10 דקות.
- מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק, יוצרים מהבצק בידיים רטובות כדורים בגודל כדורי פינג פונג ומטגנים עד הזהבה.
- מוציאים לנייר סופג, מצננים מעט ומגישים.
- 3 בצלים פרוסים דק
- 1 כוס קמח חומוס
- 1 כפית אבקת אפייה
- מלח
- 1/2 כוס מים
- שמן "עץ הזית" לטיגון עמוק
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
עוגיות שמן זית וזעתר
קל
3 מצרכים
0:30
פיתה צנים במחבת
קל מאוד
2 מצרכים
0:5
לאפות ביתיות
קל
6 מצרכים
0:30