עוגיות שמן זית וזעתר
מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
3 מצרכים
0:30
הוראות הכנה
- פורשים את הבצק על משטח עבודה מרופד בנייר אפייה או מקומח.
- מערבבים שמן זית וזעתר ומורחים בנדיבות על גבי הבצק. מגלגלים אותו משני הצדדים כמו שמגלגלים ספר תורה ומעבירים לקירור.
- מחממים תנור ל-190 מעלות.
- פורשים את הגליל הכפול על משטח העבודה ופורסים דק. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
- אופים 15-20 דקות או עד שהעוגיות זהובות ופריכות וכל הבית מתמלא בריח נפלא של זעתר. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.
מרכיבים ל-60 עוגיות קטנות:
- 300 גרם בצק עלים
- 1/3 כוס שמן זית
- 3 כפות תערובת זעתר
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
עוגיות שמן זית וזעתר
קל
3 מצרכים
0:30
פיתה צנים במחבת
קל מאוד
2 מצרכים
0:5
לאפות ביתיות
קל
6 מצרכים
0:30