עוגיות שמן זית וזעתר

מתכון של אורלי פלאי ברונשטיין בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
3 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. פורשים את הבצק על משטח עבודה מרופד בנייר אפייה או מקומח.
  2. מערבבים שמן זית וזעתר ומורחים בנדיבות על גבי הבצק. מגלגלים אותו משני הצדדים כמו שמגלגלים ספר תורה ומעבירים לקירור.
  3. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  4. פורשים את הגליל הכפול על משטח העבודה ופורסים דק. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
  5. אופים 15-20 דקות או עד שהעוגיות זהובות ופריכות וכל הבית מתמלא בריח נפלא של זעתר. מצננים ושומרים בקופסה אטומה.

אהבתם? שתפו

עוגיות שמן זית וזעתר

מרכיבים ל-60 עוגיות קטנות:

  • 300 גרם בצק עלים
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 3 כפות תערובת זעתר

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פיתה צנים במחבת פיתה צנים במחבת
קל מאוד
2 מצרכים
0:5
לאפות ביתיות
קל
6 מצרכים
0:30