קציצות גבינה מהירות ומטוגנות

מתכון מצוין לניצול שאריות הגבינה שנותרו במקרר אחרי שבועות וכמובן להכין במיוחד לחג או סתם ללא סיבה מיוחדת. מה שבטוח - הן ייחטפו
קל
10 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל החומרים לתערובת אחידה (אם היא מאוד סמיכה מוסיפים עוד ביצה או גבינה רכה ואם היא דלילה, מוסיפים מעט פירורי לחם).
  2. יוצרים מהתערובת כ-20 קציצות בגודל בינוני (משקל כל קציצה כ-35 גרם).
  3. מחממים במחבת מעל להבה בינונית שמן לטיגון חצי עמוק. מטגנים את הקציצות כ-3 דקות מכל צד, עד להזהבה. מגישים חם לצד יוגורט קר.

אהבתם? שתפו

קציצות גבינה מהירות ומטוגנות

חומרים ל-20 קציצות

  • 250 גרם שאריות גבינה (קשבקבל, צהובה, בולגרית, צפתית, קוטג' וכו')
  • 100 גרם (3/4 כוס + כף) פירורי לחם
  • 4 כפות שמן זית "עץ הזית"
  • 3 ביצים
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית שמיר קצוץ (לא חובה)
  • מעט מלח (הגבינות מלוחות)
  • 1 כפית נדיבה פלפל שחור
  • שמן "עץ הזית" לטיגון חצי עמוק

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

פלאפל ירוק פלאפל ירוק
קל
11 מצרכים
0:25
בטטות צלויות בטטות צלויות
קל
6 מצרכים
0:45