רצועות חזה עוף וירקות בשמן קוקוס
קל
16 מצרכים
0:30
הוראות הכנה
- מצפים את רצועות חזה העוף בקורנפלור מכל צדדיהן.
- שופכים את שמן הקוקוס לווק, מחממים מעט ומוסיפים את רצועות העוף. מטגנים תוך ערבוב בכף עץ עד שחזה העוף מזהיב.
- מוסיפים כפית קוקוס טחון, 2 שיני שום ובצל ירוק ומערבבים. מוסיפים את שאר הירקות יחד עם 2 שיני השום הנוספות, מקפיצים תוך ערבוב כ-5 דקות נוספות ומוסיפים את הסויה, הטריאקי, הג'ינג'ר, המלח והפלפל.
- מערבבים היטב ומסירים מהאש. מוזגים לצלחות עמוקות, מפזרים כוסברה וקשיו ומגישים.
3 מנות
- 200 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
- כ-50 גרם קורנפלור
- 4 כפות שמן קוקוס
- קוקוס טחון
- 4 שיני שום, פרוסות
- 2 בצלים ירוקים, חתוכים לרצועות באורך 3 ס"מ
- 1 גמבה, חתוכה לרצועות
- 1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
- 4 פטריות שמפיניון, פרוסות גס
- 1 גזר, מקולף לרצועות בעזרת קולפן
- 2 כפות רוטב סויה
- 3 כפות רוטב טריאקי
- חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור גרוס
להגשה:
- חצי כוס כוסברה קצוצה
- חצי כוס קשיו קצוץ
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
רצועות חזה עוף וירקות בשמן קוקוס
קל
16 מצרכים
0:30