קדירת דגים קלה להכנה

קדירה נהדרת וקלה להכנה של דגים וירקות, שהאורחים יתענגו עליה. מגישים בערב שבת או בראש השנה, רצוי בקדירה בה היא התבשלה
קל
13 מצרכים
0:45

הוראות הכנה

  1. יוצקים שמן זית לסיר רחב. מוסיפים עגבניות, שום, גזר, בצל, פלפל חריף, פטרוזיליה וכוסברה ומערבבים.
  2. מניחים על הירקות את פרוסות הדגים ומעליהם את הטימין. סוחטים לימון, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים מלח גס ומכסים.
  3. מביאים לרתיחה ומכסים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-25 דקות, עד שהדגים והירקות רכים וטעימים.
  4. מגישים עם לחם לבן טרי.

אהבתם? שתפו

קדירת דגים קלה להכנה

חומרים ל 4-6 סועדים

  • 1/2 כוס שמן זית "עץ הזית"
  • 2 עגבניות קצוצות
  • 10 שיני שום שלמות
  • 1 גזר פרוס דק
  • 1 בצל סגול פרוס
  • 1 פלפל חריף פרוס
  • 1 צרור פטרוזליה קצוצה
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1 דג דניס חתוך לפרוסות
  • 1 לברק חתוך לפרוסות
  • 2 ענפי טימין
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח גס

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

דג עטוף באצות ים
קל מאוד
8 מצרכים
0:15
קציצות טונה
קל מאוד
16 מצרכים
0:10
קדירת דגים קלה להכנה
קל
13 מצרכים
0:45