ברד פודינג לחם
קל מאוד
8 מצרכים
1:00
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- טורפים את הביצים בקערה גדולה, מוסיפים חלב, שמנת מתוקה, סוכר ותמצית וניל.
- מוסיפים את קוביות החלה ומערבבים היטב, כך שכל קוביות החלה יצופו היטב בבלילת הביצים.
- משמנים את התבנית בשמן קוקוס ויוצקים לתוכה את תערובת הביצים עם השמנת וקוביות החלה.
- מפזרים מלמעלה את השוקולד צ'יפס וממתינים כ-10 דקות עד שהנוזלים נספגים בלחם.
- אופים 40-35 דקות, עד הזהבה ובינתיים מכינים כוס תה מומתק במייפל ונותנים לו להתקרר.
- כשמאפה השחום והחם יוצא מהתנור, שופכים מעליו את תה המייפל הקר, ממתינים כמה דקות ומגישים.
כמות: לתבנית בגודל 20X30 ס"מ
- 1 חלה חתוכה לקוביות קטנות
- 5 ביצים
- 1 כוס (240 מ"ל) חלב 3 אחוז
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
- 2/3 כוס (130 גרם) סוכר
- 1 כפית תמצית וניל אמיתית
- 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
- 2 כפות שמן קוקוס
- 1 כוס תה עם 2 כפות מייפל
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
קל מאוד
8 מצרכים
1:00