ברד פודינג לחם

קל מאוד
8 מצרכים
1:00

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. טורפים את הביצים בקערה גדולה, מוסיפים חלב, שמנת מתוקה, סוכר ותמצית וניל.
  3. מוסיפים את קוביות החלה ומערבבים היטב, כך שכל קוביות החלה יצופו היטב בבלילת הביצים.
  4. משמנים את התבנית בשמן קוקוס ויוצקים לתוכה את תערובת הביצים עם השמנת וקוביות החלה.
  5. מפזרים מלמעלה את השוקולד צ'יפס וממתינים כ-10 דקות עד שהנוזלים נספגים בלחם.
  6. אופים 40-35 דקות, עד הזהבה ובינתיים מכינים כוס תה מומתק במייפל ונותנים לו להתקרר.
  7. כשמאפה השחום והחם יוצא מהתנור, שופכים מעליו את תה המייפל הקר, ממתינים כמה דקות ומגישים.

אהבתם? שתפו

ברד פודינג לחם

כמות: לתבנית בגודל 20X30 ס"מ

  • 1 חלה חתוכה לקוביות קטנות
  • 5 ביצים
  • 1 כוס (240 מ"ל) חלב 3 אחוז
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 2/3 כוס (130 גרם) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל אמיתית
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • 1 כוס תה עם 2 כפות מייפל

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

ברד פודינג לחם
קל מאוד
8 מצרכים
1:00