שניצלונים עם ביסלי

קל מאוד
8 מצרכים
0:25

הוראות הכנה

  1. טורפים בקערה את הביצים עם החרדל, המלח והפלפל.
  2. טובלים את רצועות השניצל בקמח לבן ואז בביצים הטרופות.
  3. עוטפים את הרצועות בביסלי המרוסק ומהדקים היטב.
  4. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג. מגישים לצד רטבים כמו קטשופ, חרדל או אלף האיים.

אהבתם? שתפו

שניצלונים עם ביסלי
  • 4 חזות עוף, פרוסים לרצועות
  • 2 ביצים
  • כפית חרדל חלק
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 1 כוס קמח לבן
  • 2 כוסות ביסלי גריל, מרוסק לפירורים
  • שמן קנולה לטיגון

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

השניצל מושלם
קל מאוד
15 מצרכים
0:15
חזה עוף
קל מאוד
8 מצרכים
0:10
חזה עוף צלוי במרינדה
קל מאוד
9 מצרכים
0:30