שניצלונים עם ביסלי
קל מאוד
8 מצרכים
0:25
הוראות הכנה
- טורפים בקערה את הביצים עם החרדל, המלח והפלפל.
- טובלים את רצועות השניצל בקמח לבן ואז בביצים הטרופות.
- עוטפים את הרצועות בביסלי המרוסק ומהדקים היטב.
- מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג. מגישים לצד רטבים כמו קטשופ, חרדל או אלף האיים.
- 4 חזות עוף, פרוסים לרצועות
- 2 ביצים
- כפית חרדל חלק
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 כוס קמח לבן
- 2 כוסות ביסלי גריל, מרוסק לפירורים
- שמן קנולה לטיגון
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
השניצל מושלם
קל מאוד
15 מצרכים
0:15
חזה עוף
קל מאוד
8 מצרכים
0:10
חזה עוף צלוי במרינדה
קל מאוד
9 מצרכים
0:30