השניצל מושלם

קל מאוד
15 מצרכים
0:15

הוראות הכנה

  1. דופקים את חזות העוף עם פטיש שניצלים (בעזרת החלק השטוח שלו). השניצלים צריכים להיות דקים, אבל לא יותר מדי.
  2. מערבבים בקערה את הביצים עם מעט מים. מוסיפים חרדל ושום כתוש ומערבבים שוב.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים.
  4. מכינים קערה שלישית עם קמח.
  5. בינתיים מחממים במחבת כמות נדיבה של שמן קנולה.
  6. טובלים את חזה העוף בקמח. לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם. מניחים במחבת הלוהטת ומטגנים בשמן משני הצדדים עד להזהבה.
  7. מבצעים את אותן הפעולות עם כל נתחי העוף ומגישים חם.

אהבתם? שתפו

השניצל מושלם

ל-4-6 סועדים

  • 4-6 נתחי חזה עוף פרפר, פרוס דק
    שמן קנולה לטיגון

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • כף מים
  • כפית שום כתוש
  • כפית חרדל
  • פירורי לחם
  • כוס פירורי לחם
  • 1/2 כפית פפריקה
  • מלח
  • פלפל
  • קמח

להגשה:

  • פלח לימון

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

השניצל מושלם
קל מאוד
15 מצרכים
0:15
חזה עוף
קל מאוד
8 מצרכים
0:10
חזה עוף צלוי במרינדה
קל מאוד
9 מצרכים
0:30