השניצל מושלם
קל מאוד
15 מצרכים
0:15
הוראות הכנה
- דופקים את חזות העוף עם פטיש שניצלים (בעזרת החלק השטוח שלו). השניצלים צריכים להיות דקים, אבל לא יותר מדי.
- מערבבים בקערה את הביצים עם מעט מים. מוסיפים חרדל ושום כתוש ומערבבים שוב.
- בקערה נפרדת מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים.
- מכינים קערה שלישית עם קמח.
- בינתיים מחממים במחבת כמות נדיבה של שמן קנולה.
- טובלים את חזה העוף בקמח. לאחר מכן בביצה ואז בפירורי הלחם. מניחים במחבת הלוהטת ומטגנים בשמן משני הצדדים עד להזהבה.
- מבצעים את אותן הפעולות עם כל נתחי העוף ומגישים חם.
ל-4-6 סועדים
- 4-6 נתחי חזה עוף פרפר, פרוס דק
שמן קנולה לטיגון
לבלילה:
- 2 ביצים
- כף מים
- כפית שום כתוש
- כפית חרדל
- פירורי לחם
- כוס פירורי לחם
- 1/2 כפית פפריקה
- מלח
- פלפל
- קמח
להגשה:
- פלח לימון
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
השניצל מושלם
קל מאוד
15 מצרכים
0:15
חזה עוף
קל מאוד
8 מצרכים
0:10
חזה עוף צלוי במרינדה
קל מאוד
9 מצרכים
0:30