ברוסקטת עגבניות ושום עם קרפצ'יו בקר

מתכון של דניאל עמית
קל
11 מצרכים
0:20

הוראות הכנה

  1. מכינים את הברוסקטה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. פורסים את הג'בטה לפרוסות, מסדרים בתבנית, מרססים בשמן זית בטעם צ'ילי ואופים להזהבה יפה.
  3. מערבבים בקערה את עגבניות השרי והשום, מרססים בתרסיס שמן זית בטעם לימון, מתבלים במלח ומערבבים.
  4. מסדרים בצלחת את פרוסות הבשר, מרססים בשמן זית בטעם שום, מתבלים במלח וחומץ בלסמי ומקשטים עם עלי רוקט (לא חובה).
  5. מניחים כמות נדיבה של העגבניות על הברוסקטה ומגישים עם הקרפצ'יו.

אהבתם? שתפו

ברוסקטת עגבניות ושום עם קרפצ'יו בקר

מרכיבים ל-3-4 מנות:

לברוסקטה:

  • 1 ג'בטה
  • תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי

לעגבניות:

  • 2 כוסות עגבניות שרי חתוכות לקוביות
  • 1 שן שום כתושה
  • תרסיס שמן זית בטעם לימון
  • מלח לפי הטעם

לקרפצ'יו:

  • 200 גרם פילה בקר חתוך דק
  • תרסיס שמן זית בטעם שום
  • מלח גס
  • חומץ בלסמי מצומצם
  • עלי רוקט (לא חובה)

מתכונים נוספים שאולי תאהבו