ברוסקטת עגבניות ושום עם קרפצ'יו בקר
מתכון של דניאל עמית
קל
11 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מכינים את הברוסקטה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- פורסים את הג'בטה לפרוסות, מסדרים בתבנית, מרססים בשמן זית בטעם צ'ילי ואופים להזהבה יפה.
- מערבבים בקערה את עגבניות השרי והשום, מרססים בתרסיס שמן זית בטעם לימון, מתבלים במלח ומערבבים.
- מסדרים בצלחת את פרוסות הבשר, מרססים בשמן זית בטעם שום, מתבלים במלח וחומץ בלסמי ומקשטים עם עלי רוקט (לא חובה).
- מניחים כמות נדיבה של העגבניות על הברוסקטה ומגישים עם הקרפצ'יו.
מרכיבים ל-3-4 מנות:
לברוסקטה:
- 1 ג'בטה
- תרסיס שמן זית בטעם צ'ילי
לעגבניות:
- 2 כוסות עגבניות שרי חתוכות לקוביות
- 1 שן שום כתושה
- תרסיס שמן זית בטעם לימון
- מלח לפי הטעם
לקרפצ'יו:
- 200 גרם פילה בקר חתוך דק
- תרסיס שמן זית בטעם שום
- מלח גס
- חומץ בלסמי מצומצם
- עלי רוקט (לא חובה)
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
ברוסקטת עגבניות ושום עם קרפצ'יו בקר
קל
11 מצרכים
0:20