נתח כתף בקר בעשבי תיבול

קל מאוד
8 מצרכים
30:0

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים מלבד השום והמלח.
  2. מעסים את נתח הבשר בבלילה שנוצרה לפחות 5 דקות עד שהשמן והאורגנו ושאר המרכיבים יחדרו היטב לבשר.
  3. מועכים מעט את שיני השום ותוקעים בעזרת סכין לאורך נתח הבשר מלמעלה.(שהשום ייספג בבשר).מפזרים למעלה קורט מלח גס ופלפל שחור.
  4. מניחים בתבנית אפיה (רצוי מזכוכית).עוטפים הכול בניילון נצמד ומניחים במקרר ל24 שעות.
  5. למחרת מוצאים את הניילון ומחממים תנור לחום נמוך של 70 מעלות בערך ל 45 דקות.
  6. מוציאים מהתנור ובעזרת סכין בשר חותכים לנתחים בעובי ס"מ אחד ועוטפים את כל המגש בנייר כסף.מכבים את התנור ומכניסים את הבשר שוב ל25 דקות.

ניתן לאכול חם רצוי בתוספת רוטב צ`ימיצ`ורי.

אהבתם? שתפו

נתח כתף בקר בעשבי תיבול
  • נתח כתף בקר מס' 5
  • 5 כפות חרדל משובח
  • מלח גס
  • 5 שיני שום
  • אורגנו
  • פלפל שחור גרוס
  • 2כפות דבש
  • שמן קנולה 'עץ הזית' או שמן זית 'עץ הזית'

 

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

דלעת ממולאת דלעת ממולאת
בינוני
19 מצרכים
2:0
מוסקה בצנצנות מוסקה בצנצנות
בינוני
11 מצרכים
1:30