אבי ביטון מפרגן: פסטה בשרים עם כבד עוף
אבי ביטון מגיש מנה ייחודית של פסטה עם כבדי עוף וקבנוס, בהשראת שף גיא גמזו ממסעדת "אריא" בתל אביב. מומלץ להכין בחורף
קל מאוד
11 מצרכים
0:20
הוראות הכנה
- מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. מסננים.
- בינתיים יוצקים שמן זית למחבת כבדה ומטגנים את הכבדים
1-2 דקות, עד להשחמה. - מוסיפים שום, פלפל חריף, מלח, פלפל, בזילקום ופטרוזיליה ומערבבים.
- מפנים מעט מקום במחבת ומוסיפים את הקבנוס לצריבה קלה.
- מוסיפים למחבת את הפסטה, מערבבים, מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים.
- 500 גרם ספגטי
- 6 כפות שמן זית "עץ הזית"
- 300 גרם כבדי עוף נקיים וחתוכים לקוביות גסות
- 4 שיני שום פרוסות
- פלפל חריף פרוס
- מלח ופלפל
- צרור בזיליקום מופרד לעלים
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 1 קבנוס פרוס דק
- צרור בצל ירוק פרוס דק
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
צ'ורבה רומנית
בינוני
9 מצרכים
1:5
אבי ביטון מפרגן: פסטה בשרים עם כבד עוף
קל מאוד
11 מצרכים
0:20