שניצל עגל בציפוי פירורי לחם ועשבי תיבול

מתכון של אינס שילת ינאי בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
12 מצרכים
0:30

הוראות הכנה

  1. מכינים את הבלילה: טורפים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
  2. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים.
  3. מחממים במחבת שמן זיתולה לטיגון חצי עמוק.
  4. מגלגלים את פרוסות השניצל בקמח, טובלים בבלילה, מנערים ומצמידים היטב את הציפוי.
  5. מטגנים את השניצלים משני הצדדים להזהבה יפה ומעבירים לנייר סופג.

אהבתם? שתפו

שניצל עגל בציפוי פירורי לחם ועשבי תיבול

מרכיבים:

  • 2 נתחי שניצל עגל בעובי דק
  • 1 כוס קמח לבן

לבלילה:

  • 1 כפית חרדל חלק
  • 2 ביצים
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס

לציפוי:

  • 2 כוסות פירורי לחם זהובים
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 1 כפית תימין יבש
  • 1/2 כף נענע מיובשת
  • מעט מלח ופלפל שחור
  • שמן זיתולה לטיגון חצי עמוק

מתכונים נוספים שאולי תאהבו

דלעת ממולאת דלעת ממולאת
בינוני
19 מצרכים
2:0
מוסקה בצנצנות מוסקה בצנצנות
בינוני
11 מצרכים
1:30