שניצל עגל בציפוי פירורי לחם ועשבי תיבול
מתכון של אינס שילת ינאי
בשיתוף וואלה! אוכל.
קל
12 מצרכים
0:30
הוראות הכנה
- מכינים את הבלילה: טורפים בקערה את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
- מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה נפרדת את כל המרכיבים.
- מחממים במחבת שמן זיתולה לטיגון חצי עמוק.
- מגלגלים את פרוסות השניצל בקמח, טובלים בבלילה, מנערים ומצמידים היטב את הציפוי.
- מטגנים את השניצלים משני הצדדים להזהבה יפה ומעבירים לנייר סופג.
מרכיבים:
- 2 נתחי שניצל עגל בעובי דק
- 1 כוס קמח לבן
לבלילה:
- 1 כפית חרדל חלק
- 2 ביצים
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
לציפוי:
- 2 כוסות פירורי לחם זהובים
- 1 כפית אורגנו יבש
- 1 כפית תימין יבש
- 1/2 כף נענע מיובשת
- מעט מלח ופלפל שחור
- שמן זיתולה לטיגון חצי עמוק
מתכונים נוספים שאולי תאהבו
שניצל עגל בציפוי פירורי לחם ועשבי תיבול
קל
12 מצרכים
0:30
דלעת ממולאת
בינוני
19 מצרכים
2:0
מוסקה בצנצנות
בינוני
11 מצרכים
1:30