4 מנות (2 תחתיות ארטישוק לאדם)
- 1 בטטה מגורר דק וסחוט
- 1/2 ק"ג בשר טחון
- 3 שיני שום כתושות
- 1 ביצה
- קורט מלח
- קורט פלפל גרוס
- קורט זרעי כוסברה טחונים
- 8 יחידות תחתיות ארטישוק קפואות או טריות
- קמח מצה
- זית כתית מעולה1/2 כוס שמן
לרוטב:
- 3 שיני שום כתושות
- צרור כוסברה קצוץ דק
- 1 כוס יין לבן
- 1-1.5 כוסות ציר עוף (או מים עם אבקת מרק)
- 1 כפית כורכום
- מיץ מלימון
- 2 כפות דבש
- קורט מלח
- קורט פלפל לבן
- 1 פלפל חריף פרוס